Vi løfter hele opgaven for jer

Hos os bliver der taget hånd om hele forløbet. Vi kan tilbyde en bred kommunikation lige fra visitkort til store facadebannere. Med vores internetløsninger kan I selv foretage rettelser og ajourføring af hjemmesider. Design og opsætning laves i tæt samarbejde med jer. Vi hjælper gerne med at fremskaffe illustrationer og giver gode råd om tekster og budskaber.

Tryksager

Vi trykker alle typer tryksager som f.eks. brevpapir, kuverter, visitkort, brochurer. Kort sagt alt i tryksager. Vi har hurtig levering og skarpe priser.Læs mere

Skilte

Skiltning er en stor del af identiteten som kan give et stærkt førstehånds- indtryk. Bilreklame er effektiv reklame der giver opmærksomhed hvor bilen kommer frem.Læs mere

Banner

Vi kan producere alt i banner og beachflag. Fang opmærksomheden med et beachflag, som blafrer i vinden og vender sig altid i vindretningen.Læs mere

Hjemmesider

Vores hjemmesider er bygget op i WordPress, som er et af de mest udbredte open-source systemer. WordPress giver mulighed for nem og sikker brugerredigering.Læs mere

Vi er mere end bare et trykkeri

Vi kan tilbyde en bred kommunikation lige fra visitkort til store facadebannere. Med vores internetløsninger kan I selv foretage rettelser og ajourføring af hjemmesider. Design og opsætning laves i tæt samarbejde med jer. Vi hjælper gerne med at fremskaffe illustrationer og giver gode råd om tekster og budskaber.

Vi rådgiver i den rigtige løsning af valg af displayssystemer, uanset om præsentationsmatrialet skal bruges en eller rigtig mange gange.
Vi finder den bedst mulige løsning og går ikke på kompromis med kvaliteten, vi gør en stor indsats for altid at kunne levere til den aftalte tid.

Alle er glade for at få gaver, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige gave! Mangler du give-aways, til en messe eller kampagne, firmagaver eller julegaver til firmaets kunder og ansatte. Så spørg os! Få dit logo på kuglepenne, lightere, nøgleringe, balloner, flag, badges, køleskabsmagneter, pins og Alverdens andre ting.

Hvis I vil have jeres logo profileret er det en god idé med profiltøj og firmatøj. Vi udarbejder design forslag til jeres profiltøj eller firmatøj. Vi udarbejder profiltøj-linjer efter kundens ønsker med hensyn til farveønske, logo etc. Tøj og tryk er af høj kvalitet, som sikrer holdbarhed og et flot look.

Hvorfor vælge os

  • Vi er en grafisk produktionsvirksomhed som løser alle grafiske opgaver.
  • Vi har mere en 85 års erfaring inden for den grafiske branche.
  • Vi håndterer hele forløbet – fra idé til tryk og distribution.
  • Vi har eget bogbinderi, det giver korte leveringstider.
  • Vi er gode til manuelle opgaver som pakning og håndtering af kampagner.

Hvad siger kunderne

Vi har bestilt bl.a. markedsføringsmateriale adskillige gange ved OAB-Tryk og er rigtig glade for resultatet hver gang. Vores virksomhed er travl og det er et must, at kunne forhøre sig om priser og produkter med hurtigt svar samt bestille materiale med kort leveringstid – og det opfylder OAB-Tryk.
Jakob Asmussen, Strib Idrætsefterskole
Vi har lige siden vi startede vores virksomhed, benyttet OAB-tryk til alle vores tryksager. De forstår med det samme vores behov ifb.m. de forskellige opgaver vi har givet dem løbende, og det er fedt, at vi sparer tid på opsætning af design, fordi de forstår os og vores behov så nemt. Kan kun anbefales.
Asger Stampe, Phonehospitalet
Vi har brugt OAB-Tryk de sidste 6 år, til alt indenfor visitkort, bannere, plakater, foldere, avisannoncer, ændring af nyhedsbreve til det elektroniske medier. Når vi har haft messer, kampagner osv. har OAB-Tryk altid været i stand til at levere indenfor få timer. Vi får altid en god behandling og sparring.
Jesper Kongstad, Kongstad Telerådgivning
Siden 2002 har jeg arbejdet tæt sammen med OAB-Tryk, først med et festskrift til Micro Matic’s 50 års jubilæum og siden med koncernens blad – Koncernnyt. Sammen har vi skabt mediesuccesser som Hans Christian Andersen Award til J.K. Rowling i 2010 og Isabel Allende i 2012.
Benny Nybo, Photostory