Velkommen hos OAB-Tryk a/s

OAB-Tryk a/s eller Odense Amts Bogtrykkeri – som det hed i begyndelsen blev startet af Edvard Stenstrup Jensen og Elias Poulsen i 1926. Det begyndte i Odense midtby som et traditionelt trykkeri med sats, tryk og bogbind. I 70’erne flyttede vi ud på Fåborgvej 105, hvor vi stadig er at finde. Fleksibilitet og kreativitet er nøgleord i vores hverdag og vi laver alsidige opgaver for mange spændende kunder.

Hvem er OAB-Tryk?

Vores vision
At være leverandør af komplette løsninger i den bedste kvalitet, til den aftalte tid. Gennem vedvarende udvikling af faglige, teknologiske og kreative kompetencer. At engagere os i vore kunders ønsker og behov for at skabe størst mulig glæde i samarbejddet.
Vores filosofi
Vi vil levere produkter, som opfylder vore kunders kvalitetskrav til en fornuftig pris, samt yde en god service i form af råd og fleksibilitet. Har I en idé, eller trænger jeres tryksager blot til en opfriskning, hjælper OAB-Tryk gerne med layout og opsætning. Eller I kan selv lave opsætningen og levere en færdig trykfil.
Vores mission
Vores mission er at levere tryksager, kreative idéer og digital kommunikation af høj kvalitet, til den rigtige tid og til den rigtige pris.

Vores hovedkompetencer

Offset tryk 100%
Layout og opsætning 100%
hjemmeside produktion 100%
Skiltning og bilreklame 100%

Et udpluk af vores tilfredse kunder